Nit de Drons al Spotify Camp Nou, FC Barcelona

Nit_Drons_Barça

Flock Drone Art volarà més de 100 drones a l’Spotify Camp Nou

Els espectacles de llum se celebraran els dies 27 i 28 de desembre en el marc del programa Barçaland 2022

Barcelona, desembre de 2022.

La Nit de Drones serà un dels grans atractius del Barçaland 2022, que tindrà com a protagonista la startup fundada a Barcelona Flock Drone Art, que en poc més de dos anys s’ha convertit en una de les firmes de referència a l’àmbit dels espectacles amb drones.

L’empresa fundada per diferents professionals del sector dels drones volarà més de 100 drones les nits del 27 i 28 de desembre al camp del FC Barcelona, l’Spotify Camp Nou. Les 3.600 entrades per a les tres sessions diàries dels xous de Flock Drone Art ja estan esgotades i reflecteixen l’interès que desperta entre el públic dels grans esdeveniments aquests espectacles de llum i color. “El diumenge 18 de desembre vam oferir un espectacle amb motiu de La Marató de TV3 que es va retransmetre en directe per televisió per a una audiència mitjana que va superar els 216.000 espectadors”, explica Fran Arnau, CEO de Flock Drone Art.

Per a la startup catalana, que una marca global com la del FC Barcelona aposti per innovar amb aquest nou format dins del seu estadi també reflecteix que els drones s’estan consolidant com un element molt important a l’organització de grans esdeveniments. El món del futbol és un dels sectors que més partit està traient aquesta tecnologia, i al mundial de Qatar s’ha utilitzat en diversos espectacles. “Des de Flock Drone Art, estem liderant aquesta tendència mundial”, afegeix Arnau.

L’oci i la cultura aposta pels esdeveniments amb drones
Flock Drone Art és una de les empreses de referència en la utilització de drones en espectacles. En els darrers dos anys ha participat volant drones en més de 100 esdeveniments. Aquest tipus d’espectacles serà una de les grans apostes en l’àmbit dels esdeveniments multitudinaris en els propers anys, ja que cada cop són més les institucions públiques i privades que demanen aquest servei als seus actes, que demanen una innovació i actualització de les celebracions .

Segons explica Fran Arnau, “estem veient com s’està apostant pels espectacles amb drones per la innovació que representen per sobre d’altres tecnologies ja molt utilitzades com la pirotècnia o el mapping”, una tendència que seguirà a l’alça els propers anys. Al llarg del darrer estiu, el centenar de drones de Flock Drone Art ha il·luminat els cels de molts punts d’Espanya per celebrar esdeveniments i festes, congregant centenars de milers de persones. Els xous de l’empresa catalana han rebut premis i reconeixements internacionals, i és l’empresa organitzadora del festival internacional de drones de Lloret de Mar, que enguany ha celebrat la segona edició.