Lloret Drone Festival a la seva segona edició, aquest 2022 amb els millors espectacles de drones

 

Del 29 al 31 de juliol se celebrarà la segona edició del festival internacional de drones de Lloret de Mar.
Lloret de Mar, 2022

Lloret-drone-festival-22

Els millors espectacles de llums a un mateix festival internacional.

Del 29 al 31 de juliol, els cent drones de Flock Drone Art tornaran a oferir aquest espectacle de gran format a la badia de Lloret de Mar, a la Costa Brava catalana, amb motiu de la segona edició del Lloret Drone Festival, que organitzem de forma conjunta amb l’ajuntament de LLoret de Mar. També hi participaran dues empreses més, una de Madrid i una altra de Regne Unit, fet que converteix aquest festival en el primer de caràcter internacional que se celebra a Espanya.

Flock Drone Art és l’empresa encarregada d’executar tots els espectacles amb el seu equip tècnic i drones, però amb els dissenys realitzats per les diferents empreses participants al certamen.

El dia 30 de juliol oferirà el seu propi xou. Cal destacar que el 2021 l’empresa va ser guardonada per la prestigiosa UGCS, amb el Premi Internacional al Millor Espectacle de 100 Drones, pel xou que va oferir al Lloret Drone Festival de l’any passat.

El Lloret Drone Festival, que va celebrar l’any passat la primera edició, fa aquest any el salt internacional i es converteix en el primer festival d’aquestes característiques a l’Espanya. Els divendres de juliol i agost de l’estiu passat la ciutadania i els visitants de Lloret de Mar van poder gaudir d’aquesta original i singular proposta que combina art i tecnologia amb un espectacle dissenyat i inspirat en el passat mariner de la vila.

El públic podrà compartir els seus vídeos i fotografies a les xarxes socials fent servir l’etiqueta #LloretDroneFestival. Segueix Flock Drone Art a instagram i altres xarxes amb el nom de @flockdroneart !

En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, “L’any passat vam presentar un espectacle que ja va ser revolucionari i pioner a Espanya amb aquests 100 dispositius volant simultàniament i en eixam, amb la complexitat tecnològica que això comporta. Aquest any sumem l’atractiu de donar-li el format internacional, i incorporant algunes de les millors empreses del sector a Europa, que segur donaran més espectacularitat als espectacles. D’altra banda, aquesta és clarament una aposta valenta per realitzar un esdeveniment amb un marcat caràcter tecnològic, que pel seu gran atractiu té un important impacte econòmic a la població, i posiciona la marca Lloret de Mar dins del segment d’esdeveniments singulars, sostenibles, i amb gran valor afegit”.

El festival, impulsat per l’Ajuntament de Lloret de Mar, compta novament amb l’empresa catalana Flock Drone Art, per a l’organització, la coordinació i l’execució tècnica de tots els espectacles.

Des d’on veure l’espectacle?

L´espectacle serà visible des de tota la platja de Lloret. Hi ha instal·lat equip de so per tot el passeig perquè el públic pugui gaudir de l’esdeveniment.

Tot i que l’esdeveniment serà visible des de lluny, recomanem cercar un bon lloc a la platja proper a la Roca de Maig, fora del límit de seguretat de l’esdeveniment. Aquest serà el millor lloc per escoltar i gaudir de l’espectacle de 100 drones del Lloret Drone Festival!

lloret-drone-show

Cada nit tindrem un convidat amb el seu espectacle de llums amb drones:

Dia 29 de juliol. Celestial, Regne Unit. Presenta: Lloret By The Sea L’espectacle de drones de Celestial celebra la platja, l’estiu i la diversió. L?espectacle sincronitza la música amb colors brillants i imatges que il·luminen el cel. Prepara’t per enlluernar-te amb aquesta festa al cel. Celestial et porta el nostre amor per la sorra, el surf i els drones des del Regne Unit. “

Dia 30 de juliol. Flock Drone Art, Catalunya. Presenta: “ECO”. ECO és una al·legoria lluminosa de la natura, un clam pel respecte al medi ambient que vol posar en valor la consciència ecologista i la necessitat de preservar el món on vivim.
Va ser premiada el 2021 per la prestigiosa UGCS amb el Premi Internacional al millor espectacle de 100 drones, per l’espectacle que va fer al Lloret Drone Festival l’estiu passat.

Dia 31 de juliol. Umiles, Madrid, Espanya. Presenta: “Lloret: una ciutat per sentir-la”
Umiles presenta el seu drone light show on es connecta Lloret amb el seu entorn i història. Veurem el cel il·luminat amb diverses figures representant la natura i els racons de la ciutat que no deixessin indiferent l’espectador.

 

Altres notícies d’espectacles de drones

Flock Drone Art estrena el nou espectacle amb 200 drons
La família de Flock va augmentant i amb ella els seus espectacles de drons. Eco 200, és un espectacle basat en l'anterior espectacle de la companyia Eco 100. La tridimensionalitat és el factor destacable, ja que s'ha aconseguit poder augmentar...
Continue Reading
Resum de Flock Drone Art 2022
Espectacles de drons per tot Espanya i Portugal Flock Drone Art ha realitzat nombrosos espectacles amb drones aquest 2022. Amb més de 100 espectacles per tot Espanya i Portugal. Han pogut gaudir d'un bon espectacle amb drons localitats com Marbella,...
Continue Reading
Nit_Drons_Barça
Nit de Drons al Spotify Camp Nou, FC Barcelona
Flock Drone Art volarà més de 100 drones a l'Spotify Camp Nou Els espectacles de llum se celebraran els dies 27 i 28 de desembre en el marc del programa Barçaland 2022 Barcelona, desembre de 2022. La Nit de Drones...
Continue Reading