Lloret Drone Festival – Espectacle amb drons

Lloret-drone-festival

Lloret de Mar ha gaudit del primer espectacle de la primera edició del Lloret Drone Festival – Espectacle amb drons. Hi han participat 50 aeronaus que han pogut il·luminar el cel de la platja de la ciutat.

Tots els divendres d’agost a les 22.30h se celebrà a la platja de Lloret el Lloret Drone Festival, el primer festival permanents d’espectacles amb drons.

L’espectacle es compon d’un espectacle de llums visible des del llarg de la platja, amb una banda sonora espectacular per poder gaudir de l’obra.

En l’espectacle Àtom, la geometria pren el protagonisme en un joc de figures interrelacionades que neixen a partir d’una sola unitat, un sol drone, que es va multiplicant. Així, cada cop es fan més complexes per convertir-se en figures familiars per al públic: estrelles formades per petits triangles, cadenes d’ADN, esferes que es transformen en un cub de rubik o figures humanes que caminen. Una proposta visual que, igual que el Big Bang, s’origina a partir d’un sol àtom, s’expandeix i, al final de l’espectacle, es redueix de nou a un sol àtom.

Podeu veure els nostres pròxims espectacles a l’Agenda.

Podeu llegir més notícies sobre Lloret Drone Festival – Espectacle amb drons

-El Punt Avui

-Diari de Girona

-Gidona