Lloret Drone Festival 2022

Lloret-drone-festival-22

El Lloret Drone Festival es converteix en el primer festival internacional de drons de l’Estat Espanyol

Del 29 al 31 de juliol 100 drons tornaran a oferir els seus espectacles de gran format sobre la badia de Lloret

El Lloret Drone Festival, que va celebrar l’any passat la seva primera edició, dona enguany el salt internacional i es converteix en el primer festival d’aquestes característiques a l’Estat Espanyol. Els divendres de juliol i agost del passat estiu la ciutadania i els visitants de Lloret de Mar varen poder gaudir d’aquesta original i singular proposta que combina art i tecnologia amb un espectacle dissenyat i inspirat en el passat mariner de la vila.

El Lloret Drone Festival se celebra aquest any del 29 al 31 de juliol, a les 22.30h, a la platja de Lloret amb el següents espectacles i empreses:

  • Dia 29 de juliol. Celestial, Regne Unit. Aquest passat gener han organitzat un espectacle de drons al port de Melbourne (Austràlia) amb més de 350 drons i també varen organitzar la Premiere League del Manchester City.
  • Dia 30 de juliol. Flock Drone Art, Catalunya. Va ser guardonada el 2021 per la prestigiosa UGCS, líder del sector mundial en desenvolupament de software de planificació i control de drons, amb el Premi Internacional al millor espectacle de 100 drons, per l’espectacle que va fer al Lloret Drone Festival l’estiu passat.
  • Dia 31 de juliol. Umiles, Madrid, Espanya. Organitzadors del show amb 100 drons per la Marca Sport Weekend (juny 2022)El públic podrà compartir els seus vídeos i fotografies a les xarxes socials fent servir l’etiqueta #LloretDroneFestival.