Flock Drone Art ha participat al festival Ítaca

Flock Drone Art ha participat aquest estiu dins del festival Ítaca on ha actuat en tres espectacles en diferents localitats de Catalunya.
Començant per l’Escala el -14 d’abril-, Palafrugell -27 de maig- i L’Estartit -24 de juny.

En el festival de l’Estartit l’ ÍTACA, CULTURA i ACCIÓ ha tingut un total de 13.221 espectadors que van assistir a la quinzena de concerts programats durant tres dies a la platja Gran de l’Estartit.

Més de 6.000 persones van presenciar l’espectacle de drons a càrrec de l’empresa catalana Flock Drone Art.

L’ÍTACA SANT JOAN ha celebrat la seva edició més multitudinària en el desè aniversari del Festival ÍTACA, CULTURA i ACCIÓ. Després de dos anys de limitacions a causa de la pandèmia, l’ÍTACA SANT JOAN s’ha tornat a confirmar com la gran revetlla musical de la Costa Brava amb tres nits de festa i música per celebrar l’arribada de l’estiu. Prop de 20.000 persones van gaudir de les diferents activitats programades del 23 al 25 de juny.

Durant tres dies, el recinte de la platja Gran de l’Estartit es va omplir per acollir una quinzena de concerts. Un total de 13.221 espectadors van presenciar les actuacions, entre altres, de Rigoberta Bandini, Oques Grasses, Zoo, Zahara, Ana Tijoux, Roba Estesa, Suu o Cala Vento. El recinte de l’ÍTACA SANT JOAN es va ‘incendiar’ divendres amb l’actuació d’Oques Grasses en el primer concert a les comarques gironines de la seva gira de celebració del seu desè aniversari i que inclou únicament deu concerts a Catalunya aquest any. Més de 5.000 persones van ballar des de la primera fins a la darrera cançó en una nit amb molt públic familiar.

Un altre dels moments més especials d’aquests tres dies de programació va tenir lloc també divendres al vespre amb l’espectacle de drons que va ser presenciat per més de 6.000 persones que van seguir la proposta des de la platja Gran i des del passeig marítim de l’Estartit. Un centenar de drons van dibuixar sobre el mar figures de més de cent metres d’envergadura, amb gran presència d’animals i plantes. L’empresa catalana Flock Drone Art va oferir l’espectacle Eco, una reflexió sobre la sostenibilitat del planeta blau i una crida a cuidar-lo. Cap al final de l’espectacle, els espectadors van fer un eixordador crit d’emoció quan al cel es va representar el logotip del festival ÍTACA i altres figures que commemoraven el seu desè aniversari.

espectacle-drons-itaca-estartit_2022