Flock Drone Art fa història i il·lumina amb drones el cel de Manresa i Sant Feliu de Guíxols

Flock Drone Art presenta el primer espectacle de drones que es realitza a Catalunya

Flock Drone Art, empresa formada per emprenedors catalans, ha fet història aquests darrers dies en oferir per primer cop a Catalunya un espectacle de llums realitzat amb drones. Els veïns de Manresa, el passat dia 3 de gener, i els de Sant Feliu de Guíxols, els dies 4 i 5, van veure com el cel s’il·luminava durant uns minuts gràcies a les coreografies programades amb una cinquantena d’aeronaus no tripulades, oferint un espectacle de temàtica nadalenca.

El públic que es va poder apropar a la zona de vol va poder escoltar en directe la música composada especialment per acompanyar els espectacles, que es va poder veure perfectament des de nombrosos punts d’aquestes poblacions i fins a dos quilòmetres de distància. Tant a Manresa com a Sant Feliu de Guíxols, les condicions meteorològiques i la visibilitat van ser òptimes per poder enlairar les aeronaus.

L’estrena dels primers espectacles de llums realitzats a Catalunya ha tingut una gran acollida tant per part del públic que va poder gaudir-los com dels promotors, els ajuntaments que van contractar-los. Precisament, el proper 20 de febrer, Manresa repetirà amb un altre espectacle que Flock Drone Art ja està dissenyant.