Flock Drone Art estrena un espectacle amb l’artista Marc Sellarès

Flock Drone Art oferirà el proper 20 de febrer a Manresa un espectacle de llums amb drones dissenyat expressament per a l’ocasió juntament amb l’artista Marc Sellarès. La proposta, que s’iniciarà als Jardins de Llum de la capital del Bages, començarà amb un espectacle anomenat Epicentre a càrrec de l’artista barceloní amb col·laboració de Flock Drone Art i finalitzarà amb l’espectacle Àtom, de Flock Drone Art.

En l’espectacle Àtom, la geometria pren el protagonisme en un joc de figures interrelacionades que neixen a partir d’una sola unitat, un sol drone, que es va multiplicant. Així, cada cop es fan més complexes per convertir-se en figures familiars per al públic: estrelles formades per petits triangles, cadenes d’ADN, esferes que es transformen en un cub de rubik o figures humanes que caminen. Una proposta visual que, igual que el Big Bang, s’origina a partir d’un sol àtom, s’expandeix i, al final de l’espectacle, es redueix de nou a un sol àtom.

Visible des de la Cova de Sant Ignasi, el Parc de la Seu, la Plaça de la Reforma i altres punts de Manresa amb vistes a la Torre de Santa Caterina.