Flock Drone Art estrena el nou espectacle amb 200 drons

La família de Flock va augmentant i amb ella els seus espectacles de drons. Eco 200, és un espectacle basat en l’anterior espectacle de la companyia Eco 100. La tridimensionalitat és el factor destacable, ja que s’ha aconseguit poder augmentar les dimensions en tot l’espectacle passant de 2 a 3 dimensions.

ECO 200 és una al·legoria lluminosa de la natura, un clam pel respecte al medi ambient que vol posar en valor la consciència ecologista i la necessitat de preservar el món en què vivim.

Amb 200 drones, Flock Drone Art ha creat una peça d’art lumínic i tecnològic que, combinat amb una banda sonora a mida i una narrativa amb una veu en off, condueix a l’espectador en un viatge màgic per les meravelles naturals del planeta Terra.

Aquest espectacle de drones mostra una coreografia de 200 drones al ritme de la música i efectes sonors formant figures de fins a 100 metres d’ample i visibles a 1 km de distància.

Balenes, arbres mil·lenaris, abelles, aus de llegenda, flors gegants, en definitiva, Flock representa tota la biodiversitat de la Terra per aquest espectacle on acaba llençant un important missatge: La Terra és única, cuida-la!