Espectacle de drones a Gran Canaria

Flock Drone Art ha realitzat un espectacle de drons a l’illa de Gran Canària en un event organitzat per Volkswagen Canàries.

L’esdeveniment del passat dia 3 de juny estava organitzat per celebrar el llançament del nou sub cupé, un cotxe 100% elèctric de la marca Volkswagen. El nou model anomenat ID.5 es va presentar a la Platja de las Canteras a la ciutat de Gran Canària en un impressionant espectacle titulat ECO que consta de 100 drones volant coordinadament en una al·legoria lluminosa de la natura, un clam pel respecte al medi ambient que vol posar en valor la consciència ecologista i la necessitat de preservar el món en què vivim.

Així doncs, l’esdeveniment va comptar amb dos passes, un a les 21.30 h i a les 22.30 h on la gent es va poder reunir al llarg de tota la platja per a visualitzar aquest espectacle que anava acompanyat d’una banda sonora feta a mida.

Balenes, arbres mil·lenaris, abelles, aus de llegenda, flors gegants… són algunes de les figures que es van poder veure al cel de Gran Canària. I el missatge final és ben clar: La terra és un tresor, cuidem-la.