Espectacle de drones de l’empresa catalana Flock Drone Art ha guanyat el premi internacional.

Espectacles-de-drones

Enguany s’ha celebrat la segona edició del concurs d’espectacles de drones organitzat per l’empresa UGCS on ha premiat els millors Drone Shows realitzats durant aquest any 2021. S’ha presentat mes de 214 participants de 104 països diferentsen les diverses categories segons la quantitat de drones que conformen l’espectacle de llums. Flock Drone Art s’ha presentat a la convocatòria amb el seu espectacle que va sobrevolar la platja de Lloret de Mar el passat estiu.

Un espectacle de drons fet a mida on es mostra la correlació latent que té la ciutat amb el mar, dibuixant icones de la part urbana i fent referències a la vida submarina que l’envolta. Tot això utilitzant un eixam de 100 drons, on cada drone disposa d’un potent llum que conforma un “píxel” del dibuix utilitzant el cel com a llenç.

L’espectacle comença amb una introducció amb llums i una banda sonora espectacular realitzada especialment per a l’ocasió. Tot seguit els drons s’enlairen i comencen la seva coreografia al cel, omplint l’escena amb figures de més de 100 metres d’amplada, visibles des de tota la platja.

El resultat final és un espectacle de drones lumínics de qualitat on hi han treballat un equip de dissenyadors, programadors, il·lustradors, compositors, escenògrafs, pilots… combinant la seva experiència per aconseguir el que ha sigut el primer espectacle de 100 drons de la companyia.

Flock Drone Art vol donar les gràcies a totes les persones que hi han participat, recolzat i confiat en el projecte.

 

Podeu veure més imatges dels espectacles de drones a la nostra galeria.

Aquest galardó ha tingut molta repercusió degut a la seva importancia, us deixem un recull de notícies.

La catalana Flock Drone Art guanya un premi internacional per l’espectacle de llum amb drons que es va veure a Lloret, “CCMA TV3”
Premi per a l’espectacle de drons de Lloret, “El Punt Avui”
La catalana Flock Drone Art guanya un premi internacional per l’espectacle de llum amb drons de Lloret, “VilaWeb”

Flock Drone Art rep un premi internacional per l’espectacle del Lloret Drone Festival, “Nova Ràdio Lloret”

La catalana Flock Drone Art guanya un premi internacional per l’espectacle de llum amb drons que es va veure a Lloret, “LaRepública”
Flock Drone Art, premiada per fer a Lloret un dels millors espectacles de llums amb drons de tot el món, “Diari de Girona”
Un espectacle de drons de Flock Drone Art guanya un concurs internacional , “Regió 7”
Flock Drone Art, premiada internacionalment per l’espectacle que es va veure a Lloret, “El Gerió”
Performance  de llums feta amb drons, creada per l’empresa catalana Flock Drone Art, que ha guanyat el premi de millor espectacle de fins a 100 drons del 2021, “Catalunya Press”
Flock Drone Art guanya un premi internacional pel seu espectacle realitzat a Lloret, “Cultura 21”
Premi internacional per a un espectacle de drones, “InfoAnoia”