Primer espectacle de drones a Barcelona

Drone-show-Barcelona

El pasat 15 de juny Flock Drone Art ha realitzat el primer espectacle de drons a la ciutat de Barcelona.

Dins del marc del Simposi d’Arts Electròniques ISEA 2022 celebrat a la ciutat de Barcelona Flock Drone Art ha realitzat un espectacle amb drons a la platja de Somorrostro, al costat de la Barceloneta. Un conjunt de 100 drones han il·luminat el cel amb figures de mes de 100 metres d’amplada.

El festival d’enguany estava organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya i han participat més de 350 artistes i instal·lacions diverses repartides per diferents punts de la ciutat. Un festival innovador i amb una rellevància mundial dins del sector de les Arts Electròniques.

Flock Drone Art ha presentat un espectacle nomenat ECO on un centenar de drones combinats amb una banda sonora volen coordinadament per donar un missatge clar a tot el públic: La terra és un tresor, cuida-la.

ECO és una al·legoria lluminosa de la natura, un clam pel respecte al medi ambient que vol posar en valor la consciència ecologista i la necessitat de preservar el món en què vivim.

Amb 100 drones, Flock Drone Art ha creat una peça d’art lumínic i tecnològic que, combinat amb una banda sonora a mida i una narrativa amb una veu en off, condueix a l’espectador en un viatge màgic per les meravelles naturals del planeta Terra.

Aquest espectacle de drones mostra una coreografia de 100 drones al ritme de la música i efectes sonors formant figures de fins a 100 metres d’ample i visibles a 1 km de distància.

Balenes, arbres mil·lenaris, abelles, aus de llegenda, flors gegants, en definitiva, Flock representa tota la biodiversitat de la Terra per aquest espectacle on acaba llençant un important missatge: La Terra és única, cuida-la!

En aquest projecte hem col·laborat amb el compositor Zèsar del Zinkman Studio que ha creat una banda sonora que no ha deixat ningú indiferent i amb els companys de ATD Audiovisuals que han creat una escenografia lumínica coordinada amb la música que ha sigut espectacular de veure.