Espectacle amb drons dedicat als afectats pel volcà de la Palma

espectacle amb drons

L’empresa catalana oferirà desinteressadament l’espectacle amb drons amb la col·laboració de Drone Services Canarias i l’Ajuntament d’El Paso.

L’esdeveniment també pretén homenatjar els serveis d’emergència que durant aquests mesos han actuat a La Palma en un operatiu sense precedents

L’espectacle amb drons tindrà lloc aquest dissabte, dia 22 de gener, a les 19.30 h 

L’empresa catalana Flock Drone Art, amb la col·laboració de Drone Services Canarias i l’Ajuntament d’El Paso, oferirà aquest dissabte en aquest municipi canari un original i innovador espectacle aeri de drones dedicat als municipis afectats per l’erupció del volcà Cumbre Vieja i, per extensió, a tots els habitants de La Palma.  Amb la mateixa intenció, els organitzadors de l’esdeveniment pretenen homenatjar els serveis d’emergència que durant aquests mesos s’han desplegat a La Palma en un operatiu sense precedents. Per això, han convidat representants dels diversos cossos d’emergència que assistiran a l’espectacle de llum.

Cinquanta drons sobrevolaran al mateix moment el municipi d’El Paso i representaran al seu cel l’espectacle Àtom, un relat sobre la creació de la matèria i de la vida. Durant la proposta, el cel del municipi canari acollirà figures de fins a 100 metres d’alçada com ara una seqüència de l’ADN, estrelles i altres imatges de gran espectacularitat.