EQUIP FLOCK

Flock Drone Art neix de la unió de diferents empreses i persones de diferents disciplines tècniques que formen un equip innovador amb molta experiència. Experts i professionals del món dels espectacles, enginyers aeronàutics, dissenyadors, artistes, experts en posicionament geogràfic, emprenedoria entre d’altres… amb un nexe comú: la passió pels drons.
Fran Arnau
Ernest Biosca
Vasyl Zhurman
Josep-Duro
Josep M. Duró
Jan-Brotons
Jan Brotons
Carlos-Delgado
Carlos Delgado
Joel Johera
Jordi Pleixats
Ermen Llobet
Xavier Vergés
Joan Pleixats

Com a cofundador del projecte, en Joan va ser dels primers a somiar en el que fem al dia a dia. Aportant tot el seu immens coneixement tècnic, paciència i motivació professional en aquest projecte aprenent i millorant cada dia. Per ell i per mil raons més, Flock Drone Art volarà ben alt.

Gràcies per tot Joan, sense tu seríem diferents.

Descansa en pau.

Empreses vinculades

Link Produccions, empresa amb més de 15 anys d’experiència dedicada a la producció i direcció d’espectacles, festivals de música i tot tipus d’esdeveniments. Alguns dels nostres clients són: Festival Jardins de Cap Roig, Portaferrada, Festival Portalblau, entre altres.
www.linkproduccions.com

Drone Catalunya, Submarca de Link Produccions dedicada a la fotografia i vídeo amb drons.
http://www.dronecatalunya.cat

Mas Vinyoles Venture Factory és una empresa creadora d’startups la qual segueix el model venture builder per a generar, posar en marxa i consolidar projectes empresarials d’èxit en els camps de les tecnologies netes (cleantech) i les tecnologies intel·ligents (smart tech) , amb una visió “glocal“: arrelament local com a base per emprendre amb visió global.www.masvinyoleshub.com

Agrotech Geomap, empresa tecnològica amb 10 anys d’experiència en el sector de la cartografia i les noves tecnologies. Amb una línia de treball basada en els Sistemes d’Informació Geogràfica i posicionament GPS, ha evolucionat cap a la tecnologia dron, utilitzada en la captació d’informació i en l’automatització en control de flotes d’aeronaus.

droneart_verd5