EQUIP FLOCK

Flock Drone Art neix de la unió de diferents empreses i persones de diferents disciplines tècniques que formen un equip innovador amb molta experiència. Experts i professionals del món dels espectacles, enginyers aeronàutics, dissenyadors, artistes, experts en posicionament geogràfic, emprenedoria entre d’altres… amb un nexe comú: la passió pels drons.
Fran Arnau
CEO | Chief Executive Officer
Joan Pleixats
CTO | Chief Technology Officer
Ernest Biosca
CDO | Chief Design Officer
Vasyl Zhurman
COO | Chief Operating Officer
Josep-Duro
Josep M. Duró
Jan-Brotons
Jan Brotons
Ermen Llobet
Xavier Vergés

Empreses vinculades

Link Produccions, empresa amb més de 15 anys d’experiència dedicada a la producció i direcció d’espectacles, festivals de música i tot tipus d’esdeveniments. Alguns dels nostres clients són: Festival Jardins de Cap Roig, Portaferrada, Festival Portalblau, entre altres.
www.linkproduccions.com

Drone Catalunya, Submarca de Link Produccions dedicada a la fotografia i vídeo amb drons.
http://www.dronecatalunya.cat

Mas Vinyoles Venture Factory és una empresa creadora d’startups la qual segueix el model venture builder per a generar, posar en marxa i consolidar projectes empresarials d’èxit en els camps de les tecnologies netes (cleantech) i les tecnologies intel·ligents (smart tech) , amb una visió “glocal“: arrelament local com a base per emprendre amb visió global.www.masvinyoleshub.com

Agrotech Geomap, empresa tecnològica amb 10 anys d’experiència en el sector de la cartografia i les noves tecnologies. Amb una línia de treball basada en els Sistemes d’Informació Geogràfica i posicionament GPS, ha evolucionat cap a la tecnologia dron, utilitzada en la captació d’informació i en l’automatització en control de flotes d’aeronaus.

droneart_verd5